Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Societatea, câștigătoare a contractului de mentenanță atribuit în primăvara lui 2017, se pregăteşte să semneze contractul subsecvent, pe anul în curs.

 

Viceprimarul municipiului, Cristian Ganea, spune că documentația, în vederea semnării unui contract subsecvent, a fost transmisă către UTI Grup, societatea care a câștigat procedura derulată anul trecut.
Valoarea totală pentru acest contract, cu valabilitate doi ani, este de două milioane de lei. Tot în baza lui, firma a sigurat mentenanța semafoarelor și în anul 2017.

Odată semnat contractul subsecvent, angajații UTI au destulă treabă de făcut. Semafoarele au început să pice, o defecțiune fiind semnalată acum câteva zile în sensul giratoriu de la Catedrală, una dintre cele mai mari intersecții din Ploiești. Și anul trecut, aici au fost probleme mari, sistemul nefuncționând săptămâni în șir.

De altfel, la momentul atribuirii serviciului de mentenanță, aproape zilnic erau semnalate probleme în intersecțiile semaforizate din Ploiești.

Foto arhivă

Back To Top