Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

podul de lemn ploiestiAflat printre promisiunile făcute în campania electorală, proiectul de construire a unui nou pod rutier în vecinătatea Gării de Sud din Ploieşti, în locul aşa-zisului "pod de lemn", are şanse să înceapă în acest an. Conducerea Primăriei a anunţat că va lansa în următoarea perioadă o nouă licitaţie.

Contractul pus la bătaie de autorităţi, cu o valoare estimată de circa 28 de milioane de lei, vizează un pachet care include proiectarea şi lucrările de execuţie propriu-zisă, cu un termen de execuţie de 18 luni.

"Va fi lansată o nouă licitaţie. După ce la prima procedură, care nu s-a finalizat, am mers pe varianta unui credit furnizor, de data aceasta va exista o alocare de la bugetul propriu", a afirmat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Pe lângă bugetul local, există şi varianta ca o parte din suma necesară să fie asigurată din creditul bancar contractat de municipalitate în 2016. În varianta optimistă, dacă se lansează în următoarele zile licitaţia şi nu apar contestaţii care să o întârzie, contractul ar putea fi semnat undeva la finalul acestei primăveri sau începutul verii, iar lucrările s-ar putea finaliza în toamna lui 2019 sau prima parte a lui 2020.

Back To Top