Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În România anului 2018, zeci de mii elevi încă învață în condiții demne de secolul al XIX-lea. Situația a fost dezvăluită de ministrul Educației, Liviu Pop.

Acesta a publicat, miercuri, o listă cu situația unităților de învățământ din țară care nu au grupuri sanitare în incintă. Numărul școlilor cu toalete în curte este de 2.418, aproape 400 de cazuri fiind în Vaslui și peste 200 în alte județe din Moldova, precum Botoșani, Iași și Suceava.
În Prahova, 17 unități figurează pe această listă, în timp ce în județe precum Ilfov sau Mureș astfel de situații sunt pe cale de dispariție.
În aceeași postare, ministrul Educației promite și că, până în 2021, toate unitățile școlare din România vor beneficia de condiții decente de învățare. "La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autoritățile locale, județene și centrale vor face ca toate unitățile școlare din România să aibă condiții decente pentru educația elevilor și preșcolarilor", a scris Liviu Pop pe Facebook.


Răspunsurile din partea celor care se confruntă zilnic cu această realitate prezentată de ministrul Educației nu au întârziat să apară. "Domnule, dupa ce-ai condus Ministerul vii cu statistica asta!? Nu te strange in spate!? Nu te ia frigul cand te gandesti ca puteai s-o rezolvi in intervalul asta de timp?! Eu mi-am refacut o bucatarie intreaga (profesionala, nu de casa) in pauza de sarbatori. In cat timp se puteau face macar jumatate dintre grupurile astea sanitare?! In 5-6 saptamani. Conditia ar fi fost sa nu chemati iar la lupta firmele de partid, sa nu mânariti licitatiile, sa lasati piata sa se autoregleze! Ar trebui sa va fie rusine si sa va autoeliminati din viata politica! Statistic partidul vostru neo-comunist a fost mai mereu la putere de la revolutie pana azi. Ne falfai promisiuni din astea ca sa ce? Cauta-ti ultima farama de demnitate si dispari din viata publica! In judetul meu de bastina, Botosani, sunt 207 scoli in situatia asta. Asa era si pe vremea mea, prin anii 80. Ai fost vreodata un trimestru intreg pe iarna la toaleta din curte!? Stii cat de tare poti ingheta pana faci ce ai de facut acolo? N-ati miscat un deget sa le conturati copiilor sanse egale. De fapt nu le-ati dat nici o sansa. Ai demnitatea sa te faci pierdut!" i-a scris un cadru didactic ministrului Educației, deloc impresionat de promisiunile lui Pop, pentru următorii trei ani.

Back To Top