Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Guvernul vrea să oblige autoritățile unităților administrativ-teritoriale să-și facă monitoare oficiale locale on-line.

 

"Prin organizarea și publicarea monitoarelor oficiale locale se realizează sistematizarea și standardizarea unui mijloc public de garantare a accesului la informații prin tehnologii informaționale, pe de o parte, dar și o creștere a eficienței operaționale, prin reducerea cheltuielilor de natură birocratică, pe de altă parte", se arată într-un proiect de act normativ elaborat de Executiv și citat de profit.ro.
Aceste monitoare oficiale vor fi publicate pe pagina de internet a unității administrativ-teritoriale și vor include informații de la statutul localității și regulamente privind procedurile administrative până la hotărâri, dispoziții și documente financiare, dar și informări asupra problemelor de interes public care vor fi supuse dezbaterii, procese-verbale ale ședințelor autorității deliberative sau declarații de căsătorie.
În prezent, puține dintre instituțiile vizate dau atenție paginilor de internet. Chiar dacă foarte multe primării au site propriu, în majoritatea cazurilor ele nu au mai fost actualizate de ani buni sau nu cuprind nici măcar secțiuni dedicate documentelor enumerate mai sus, ci numai informații generale despre localitate.
Și mai interesant este că, și în prezent, există reglementări în acest sens, numai că ele sunt pur și simplu ignorate. Potrivit Legii nr. 161/2003, toate instituţiile publice au obligaţia de a avea şi administra o pagină de internet prin intermediul cărei cetăţenii să fie informaţi corect, complet şi operativ cu privire la toate activităţile ce decurg din administrarea banului public. „Autorităţile administraţiei publice au obligaţia de a aplica procedura electronică pentru furnizarea de informaţii şi servicii publice prin mijloace electronice către persoane fizice sau juridice", iar „toate autorităţile administraţiei publice au obligaţia să se înregistreze şi să utilizeze Sistemul Electronic Naţional" și, „în termen de 6 luni de la înregistrarea în Sistemul Electronic Naţional, fiecare autoritate a administraţiei publice are obligaţia de a-şi crea o pagină proprie de Internet".

Back To Top