Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

rosal masini deszapezireBlocată de o contestaţie depusă de unul dintre participanţi, licitaţia pentru desemnarea viitorului operator care se va ocupa de măturatul străzilor şi deszăpezire în Ploieşti se poate finaliza, după ce reclamaţia a fost respinsă de către Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Anunţul a fost făcut de Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, care a anunţat că acum va putea fi semna contractul, care va avea o durată de patru ani.

Potrivit informaţiilor primite de la autorităţile locale, este vorba despre un acord cu o valoare flexibilă, care poate varia în funcţie de graficul de curăţenie şi comenzile care vor fi date în această perioadă de către municipalitate, având o sumă minimă de aproximativ 80 de milioane de lei şi un maxim de 200 de milioane.

Totuşi, în contextul unui buget sărac al administraţiei locale, este de aşteptat să nu se ajungă la valoarea maximă a acestui contract, mai ales că în prezent, după ce au ajuns la concluzia că în 2018 vor înregistra o scădere de venituri, autorităţile iau în calcul o diminuare a alocărilor pentru anuimite servicii publice.

Licitaţia demarată de municipalitate vizează curăţenia căilor publice şi deszăpezirea, în condiţiile în care ridicarea gunoiului se face separat, în baza unui alt contract, licitat prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deşeurilor Prahova. La procedura de selecţie au participat doi ofertanţi, iar comisia a desemnat câştigătoare firma Rosal, cea care lucrează şi în prezent. După respingerea contestaţiei se va putea trece la semnarea contractului, au mai anunţat reprezentanţii RASP.

Back To Top