Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consilierii locali PSD și ALDE lucrează la un proiect paralel al bugetului local pe 2018, care să nu implice disponibilizări, a anunțat, luni, viceprimarul municipiului, Cristian Ganea.
Precizările edilului vin în replică la informațiile încă neoficiale, dar care tot circulă pe holurile Primăriei ploiești, cum că anul 2018 s-ar putea lăsa cu disponibilizări la nivelul instituției. Cert este că proiectul de buget publicat deja se referă la venituri reduse și cheltuieli foarte mari de personal. Aceste două elemente lasă bani foarte puțin pentru celelalte capitole.
"Nu agreez această situație. Sper să găsim metodele, și sigur sunt metode, să nu dăm afară din personalul Primăriei. Deocamdată nu avem toate datele transmise de la Ministerul de Finanțe, dar sunt sigur că vom putea croi bugetul în așa măsură încât să nu disponibilizăm oameni. Chiar dacă la o situație de avarie. Am dovedit de-a lungul timpului că putem să ne descurcăm și pe bani mai puțin. Grupul PSD-ALDE va lucra în paralel și va veni cu o propunere proprie a bugetului local pe care o va prezenta domnului primar . Ar trebui o rearanjare și o echilibrare a bugetelor, în așa fel încât toate societățile și subunitățile să-și poată desfășura activitatea fără a avea disponibilizări și fără a face risipă", a declarat, pentru Ziarul Incomod, Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.
În proiectul existent, la Ploiești sunt estimate venituri totale de 334,7 milioane de lei și cheltuieli de aproape 405 milioane de lei, diferenţa fiind acoperită din economiile realizate în 2017. Însă numai pentru plata salariilor și contribuțiilor angajaților va fi nevoie de aproape 93 de milioane de lei, pe fondul majorărilor din ultima perioadă.

Back To Top