Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

iluminat public avarie 3 martieIncapacitatea Primăriei Ploieşti de a angaja o firmă de mentenanţă pentru sistemul de iluminat public timp de două luni, în toamna anului trecut, încă îşi mai arată efectele. În acest moment sunt aproape 200 de sesizări rămase de rezolvat, unele încă din septembrie, iar zilnic mai apar două-trei avarii.

Firma contractată de municipalitate spre finalul anului trecut, după o lungă pauză, are serios de lucru, având şi de recuperat pentru lunga perioadă din toamna lui 2017 în care la Ploieşti nu a existat niciun operator. Astfel, din septembrie până în prezent s-au înregistrat sute de sesizări, multe dintre ele rămase şi până acum nerezolvate.

Incompetenţa Primăriei a lăsat Ploieştiul fără operator de iluminat public

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Raul Petrescu, a precizat că în prezent sunt aproximativ 200 de sesizări de rezolvat în privinţa sistemului de iluminat public, unele dintre ele chiar din luna septembrie.

"La iluminatul public avem aproximativ 200 de sesizări, făcute în perioada din septembrie până în prezent. Luxten rezolvă, în medie, cam 20 pe zi. În teorie, dacă nu mai apar alte probleme, în zece zile ar putea fi rezolvate toate, însă trebuie ţinut cont că aproape noapte de noapte mai primim două-trei sesizări noi la dispeceratul Regiei", a declarat Raul Petrescu, directorul RASP Ploieşti.

Back To Top