Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativPrimăria Ploieşti anunţă că va organiza o dezbatere publică privind bugetul de venituri şi cheltuieli pentru acest an şi îi invită pe ploieştenii interesaţi să participe luni la şedinţa de consultare publică, pentru a afla care sunt planurile municipalităţii sau a veni cu sugestii.

"Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că va supune în dezbatere publică proiectul de buget local pentru anul 2018. Evenimentul va avea loc luni, 5 februarie 2018, începând cu ora 16.00, în Sala Teatrului «Toma Caragiu» Ploiești. Menționăm că, proiectul de hotărâre privind bugetul municipiului Ploiești pentru anul 2018 poate fi consultat de cetățeni, atât pe site-ul Municipiului Ploiești, www.ploiesti.ro, accesând următorul link: http://www.ploiesti.ro/buget%202018.pdf, cât și la sediul instituției", se arată în comunicatul de presă trimis astăzi de Primărie.

Dezbaterea vine în contextul în care municipalitatea preconizează un buget auster în acest an, cu o scădere semnificativă a veniturilor care veneau de obicei de la stat şi o creştere considerabilă a cheltuielilor de personal, care ajung, ca urmare a majorărilor din ultimul an, la aproape un sfert din bugetul total al Ploieştiului. Detalii AICI.

Back To Top