Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativDisponibilizări la Parcul Municipal Vest din Ploieşti. La nici doi ani de la inaugurarea parcului, în urma unui proiect european, perioadă în care a făcut mai multe concursuri de angajare, administraţia locală anunţă că vrea să reducă numărul de paznici din organigramă. Măsura ar putea deschide drumul pentru un plan mai vechi, anunţat de anul trecut, privind externalizarea completă a serviciului de pază.

Directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin, a declarat că vrea să renunţe la 15 dintre cei 30 de paznici de aici, ceea ce va duce şi la o regândire a schemei de pază, care să conţină, la fiecare dintre cele trei schimburi, un singur post fix şi trei posturi de patrulare.

Donald Constantin a precizat că va propune această măsură conducerii Primăriei, explicând că, în viziunea sa, din totalul de angajaţi este nevoie de mai puţini la pază şi mai mulţi care să se ocupe de îngrijirea celor 54 de hectare de vegetaţie, baze sportive şi alei. În acest context, el a anunţat că, în viitorul apropiat, cele 15 persoane care vor rămâne fără posturile de paznici vor avea posibilitatea să se angajeze tot în cadrul parcului, ca muncitori calificaţi.

 

Back To Top