Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sgu ploiestiServicii de Gospodărire Urbană, societate deţinută integral de administraţia ploieşteană, este implicată în aproape 40 de litigii şi urmează să îşi angajeze o casă de avocatură, care să o reprezinte în câteva dintre aceste speţe. Consiliul Local a aprobat, în această săptămână, un proiect de hotărâre care îi permite conducerii SGU să contrecteze servicii juridice pentru opt procese, considerate prea complexe pentru propriul serviciu juridic.

Măsura a fost luată după ce reprezentanţii SGU Ploieşti au motivat că la serviciul intern mai au un singur jurist, şi acela angajat pe un post de debutant şi specializat în litigii de muncă.

În prima fază, SGU solicitase angajarea unei case de avocatură pentru toate cele 38 de procese în care e vizată societatea, însă în cele din urmă numărul a fost redus la opt. În mai multe dintre aceste litigii apare şi numele lui Donald Constantin, fostul director al societăţii ploieştene, între timp demis de Consiliul de Administraţie şi angajat ca director la Parcul Municipal Vest.

Back To Top