Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Curtea Constituțională a României a admis, miercuri, sesizarea înaintată în ianuarie de președintele României, Klaus Iohannis, privind modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001.

Curtea Constituțională a decis, cu unanimitate de voturi, să admită obiecția de neconstituționalitate formulată de președintele României (VEZI DETALII), stabilind că dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea Legii administrației publice locale nr.215/2001 sunt neconstituționale. "Curtea a reținut că prevederile legale criticate încalcă dispozițiile constituționale ale art.120 alin.(1) privind principiul autonomiei locale, ale art.121 alin.(2) privind autoritățile comunale și orășenești, ale art.123 alin.(2) și (4) privind prefectul, precum și cele ale art.1 alin.(5) în componentele sale privind calitatea legii și principiul securității juridice.

Curtea a constatat că acele competențe ale prefectului prevăzute de art. unic pct.1 din legea criticată și care permit validarea/invalidarea consilierilor locali prin ordin al prefectului fără a exista o circumstanțiere a situațiilor care pot apărea, printre care cele de natură să conducă la un blocaj instituțional nu sunt compatibile cu prevederile Constituției. De asemenea, Curtea a mai constatat că prevederile art. unic 2 și 3 din legea criticată sunt de natură să încalce dispozițiile art.1 alin.(5) în componentele sale privind calitatea legii, precum și principiul securității juridice, aceste dispoziții fiind chiar în antinomie cu prevederile art. unic pct.1 din aceeași lege", informează CCR, arătând că decizia este definitivă și general obligatorie.

Anterior formulării acestei sesizări, de către președintele Klaus Iohannis, conf. univ. Mihai Cristian Apostolache, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul UPG Ploiești, atrăgea atenția tocmai asupra aspectelor asupra cărora Curtea Constituțională s-a pronunțat în aceste zile (VEZI DETALII).

Back To Top