Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, pleacă marţi la Bruxelles, pentru a participa la o reuniune oficială dedicată autorităţilor locale din Uniunea Europeană. Vizita va fi marcată, totuşi, de o coincidenţă nefastă, urmând ca edilul, după tensiunile în privinţa TCE Ploieşti, să nimerască şi în capitala Belgiei tot o grevă a transportatorilor.

 

Potrivit reprezentanţilor administraţiei ploieştene, primarul Dobre va pleca marţi seară spre Bruxelles, unde urmează să participe la Convenţia Primarilor. Principala temă de discuţii vizează eficienţa energetică. Potrivit unor surse din administraţia locală, se pare că edilul va fi însoţit de o singură persoană, consilierul său personal Eugen Prună.

Vizita peste hotare vine după ce, în ultimele luni, delegaţii oficiale ale Ploieştiului au mai ajuns în Grecia, în oraşul înfrăţit Aspropyrgos, şi în Franţa, la Strasbourg, la vizitele respective luând parte şi mai mulţi consilieri locali.

De data aceasta, la Bruxelles primarul va nimeri fix în mijlocul unei greve ale angajaţilor de la transportul public, începută de luni după-amiază. De altfel, Ministerul Afacerilor Externe a emis astăzi o atenţionare de călătrorie destinată românilor care vor să ajungă în această perioadă în capitala Belgiei, recomandându-le să se informeze din timp cu privire la situaţia transportului public.

Back To Top