Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

termoficareAdministraţia locală a finalizat o licitaţie derulată pentru desemnarea unei societăţi care să realizeze o expertiză în domeniul termoficării. Noul studiu urmează să arate care sunt punctele nevralgice ale sistemului, unde e nevoie urgentă de investiţii, dar şi ce oportunităţi există pentru obţinerea unor fonduri europene.

Comisia de licitaţie a Primăriei a desemnat o firmă câştigătoare, iar contractul urmează să fie semnat cel mai probabil până la finele acestei săptămâni. Firma contractată va avea la dispoziţie 70 de zile pentru a elabora o experiză în domeniul termoficării, a anunţat Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice. Acesta a explicat că strategia care va fi elaborată în baza acestui contract urmează să stea la baza unor posibile viitoare proiecte europene de modernizare a sistemului centralizat din Ploieşti.

Studiul va fi plătit de Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova, în baza unui parteneriat convenit încă din 2017, când ambele instituţii au alocat câte 150.000 de lei pentru această strategie.

(foto: reporterul.ro)

Back To Top