Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativPrimăria Ploieşti şi angajaţii din instituţie se judecă în instanţă, pentru diferenţe salariale aferente perioadei 2016-2017. Sindicatul din instituţie, care îi reprezeintă pe angajaţii din Primărie şi mai multe structuri subordonate, a intentat un litigiu, argumentând că oamenii ar fi trebuit să beneficieze de o creştere a drepturilor salariale încă din 2016.

Argumentaţia se bazează pe o decizie a Curţii Constituţionale dată în acel an şi de care, spun angajaţii, nu s-a ţinut cont la Primăria Ploieşti şi în mai multe localităţi din ţară. În vara lui 2017, când a venit legea salarizării unitare a bugetarilor, problema a fost rezolvată, însă acum salariaţii administraţiei ploieştene solicită o recalculare şi plata unor drepturi financiare pentru perioada dintre cele două acte.

Procesul se judecă la secţia de contencios de la Tribunalul Prahova, iar primul termen a fost marţi, când a fost solicitată o amânare. Cele două părţi urmează să apară din nou în faţa judecătorilor în data de 13 aprilie.

Suplimentar, există neînţelegeri şi cu privire la actualul nivel al salariilor, stabilit printr-o hotărâre adoptată de Consiliul Local în decembrie 2017, venită după ce, în vara aceluiaşi an, după apariţia legii salarizării unitare, forul legislativ stabilise grilele de salarizare şi coeficienţii pentru fiecare post. În decembrie însă, pentru a menţine acelaşi nivel de venit net în contextul trecerii contribuţiilor de la angajat la angajator şi al majorării salariului minim de la 1.450 la 1.900 de lei, forul legislativ al Ploieştiului a decis reducerea acestor coeficienţi. Acum există nemulţumiri în Primărie şi mai multe structuri subordonate, mai ales că la Serviciul Public Finanţe Locale există angajaţi pe posturi similare dar cu venituri mai mari.

Back To Top