Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

munchenAutorităţile ploieştene continuă seria vizitelor peste hotare. După ce primarul Adrian Dobre a fost săptămâna trecută la Bruxelles, însoţit de consilierul personal Eugen Prună, în această săptămână vine rândul altor trei persoane din administraţia locală să plece în străinătate, de data aceasta la Munchen.

Delegaţia ploieşteană care va ajunge în Germania va fi compusă din trei persoane, viceprimarul Cristian Ganea, administratorul public al municipiului, Teodora Marin, şi şeful de serviciu de la Relaţii Internaţionale, Milena Perpelea.

Vizita va dura de miercuri până vineri, a confirmat astăzi Cristian Ganea, care a anunţat că programul cuprinde discuţii cu privire la managementul mobilităţii urbane, în cadrul unui proiect european Civitas la care Ploieştiul are calitatea de observator. O delegaţie a Ploieştiului a fost şi anul trecut în Germania, pentru discuţii pe aceeaşi temă. Primăria şi Consiliul Local şi-au mai trimis reprezentanţii, în ultimele luni, şi la Strasbourg, în Franţa, şi la Aspropyrgos, în Grecia, iar cea mai recentă deplasare a fost cea de săptămâna trecută făcută în Belgia.

Back To Top