Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

semaforizarePrimăria Ploieşti a anunţat că a transmis astăzi documentaţia pentru lansarea licitaţiei de modernizare a sistemului de semaforizare din municipiu. Autorităţile doresc să modernizeze 13 intersecţii şi alte cinci treceri de pietoni şi să amenajeze un centru de management, care va funcţiona, cel mai probabil, în fostul sediu al Direcţiei Tehnic-Investiţii, într-o clădire situată în curtea SGU şi care de câţiva ani stă în mare parte nefolosită.

 

Proiectul vizează modernizarea sistemului de semaforizare în 18 zone din Ploieşti, mai exact intersecţiile Gheorghe Doja - Văleni, Şoseaua Vestului - Malu Roşu, Şoseaua Vestului - Eremia Grigorescu (zona Lămâiţa), Nicolae Bălcescu - Neagoe Basarab, Mărăşeşti - Cosminele, Mărăşeşti - Torcători, I.L. Caragiale - Vlad Ţepeş, Rudului - Plăieşilor, Gheorghe Lazăr - Ştefan cel Mare, Elena Doamna - Traian, Cantacuzino - ieşirea de la Kaufland Vest, Cantacuzino - ieşirea de la Selgros şi Cantacuzino - Ienăchiţă Văcărescu (zona Păltiniş) şi trecerile de pietoni situate pe Emile Zola (în faţa Halelor Centrale), Vasile Milea (laterala Halelor), piaţa din faţa Gării de Sud, Bulevardul Bucureşti (zona Timken) şi Bulevardul Independenţei (Rondul II).

Contractul are o valoare estimată de 7 milioane de lei cu tot cu TVA, însă interesant este că, în momentul de faţă, în bugetul aprobat figurează doar 2,4 milioane de lei, potrivit informaţiilor oferite de autorităţile locale, care au mai precizat că durata de execuţie va fi de un an de zile, mai exact cinci luni rezervate pentru proiectare şi restul de şapte luni pentru efectuarea lucrărilor.

Back To Top