Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

negulescu greva sguDirectorul interimar de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, Ovidiu Negulescu, numit la conducerea societăţii administraţiei locale după schimbarea din funcţie a lui Donald Constantin, a intrat de astăzi în preaviz. Negulescu a confiormat informaţia, precizând că a semnat luni dimineaţă documentele şi că va avea o perioadă de preaviz de 20 de zile. În acest interval este de aşteptat să se finalizeze şi concursul lansat de Consiliul de Administraţie pentru desemnarea unui nou director general la SGU, dar şi a unui nou director economic.

Foarte probabil, la expirarea perioadei de preaviz, Ovidiu Negulescu nu va mai continua la SGU, în contextul în care postul său, de director interimar, deţinut înainte de detaşarea temporară, a fost desfiinţat de la 1 ianuarie, conform unei decizii prin care Consiliul de Administraţie a "tăiat" patru dintre cele şapte posturi de directori care existau până atunci.

Revenind la concursul aflat în derulare, perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat la finele săptămânii trecute, iar sursele noastre anunţă că sunt patru candidaţi şi că dosarele sunt analizate de comisie până pe 9 martie, după care persoanele care întrunesc condiţiile de participare vor începe susţinerea probelor de departajare.

Back To Top