Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativAnunţate public în luna decembrie a anului trecut, planurile pentru mutarea sediului Primăriei Ploieşti prind contur şi ar urma să se concretizeze în această primăvară, cel mai probabil undeva în a doua jumătate a lunii aprilie. Autorităţile locale au confirmat astăzi că intenţionează să se mute, după Paşte, în fostul sediu Petrom situat pe Bulevardul Republicii, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Conform planului, aici urmează să se mute atât aparatul intern, cât şi mai multe structuri subordonate, care în momentul de faţă îşi desfăşoară activitatea în diverse spaţii răsfirate prin centrul Ploieştiului.

Mai exact, conducerea doreşte ca Primăria să se mute în fosta clădire a OMV-Petrom, cu tot cu Direcţia de Patrimoniu, Direcţia Tehnic-Investiţii şi Direcţia de Urbanism, care funcţionează în sedii externe, urmând să se lămurească dacă Poliţia Locală va face şi ea mutarea sau va păstra adresa actuală de pe Bulevardul Independenţei. În schimb, sursele noastre au precizat că Serviciul de Evidenţa Populaţiei şi Serviciul Public Finanţe Locale vor rămâne în sediile actuale.

Autorităţile doresc şi crearea unui aşa-zis ghişeu unic, în care ploieştenii care vin la Primărie să poată rezolva orice problemă administrativă au, fără a mai fi nevoiţi să alerge de la un ghişeu la altul.

Până în prezent, în fosta clădire Petrom s-au mutat doar Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, Casa de Cultură şi birourile administrative de la Teatrul "Toma Caragiu" şi Filarmonica "Paul Constantinescu".

Back To Top