Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

pasaje bariera bucurestiAutorităţile ploieştene promit că în acest an vor începe lucrările pentru modernizarea celor două pasaje pietonale subterane din zona Bariera Bucureşti, închise cu circa două decenii în urmă din cauza infiltraţiilor de apă şi reziduuri petroliere. Deşi astfel de promisiuni de redeschidere au fost făcute de fiecare primar trecut prin fruntea urbei, de data aceasta proiectul are în spate şi un studiu de fezabilitate, urmat de aprobarea indicatorilor tehnico-economici, în toamna anului trecut, în şedinţă a Consiliului Local.

 

Şi pentru că am vorbit despre indicatorii aferenţi acestei investiţii, specialiştii estimează un cost total de 7,4 milioane de lei, din care circa 1,1 pentru servicii de proiectare şi 6,3 pentru lucrările de construcţie, lucrări care presupun efectuarea unor săpături la adâncime pe Bulevardul Bucureşti, în zona celor două pasaje, consolidarea şi protejarea elementelor structurale, demolarea parţială a celor care au fost afectate de inflitraţii şi refacerea lor. Tot specialiştii au estimat că lucrările vor dura cel puţin şase luni pentru fiecare pasaj şi că pe aproape întreaga perioadă va fi nevoie de închiderea completă a bulevardului şi de găsirea unor rute de ocolire, iar recomandarea este ca lucrările să se facă etapizat, întâi la un pasaj şi apoi la următorul, ceea ce duce, automat, la dublarea perioadei de aşteptare.

În aceste condiţii, dacă lucrările ar începe în acest an, sunt şanse ca ele să se întindă şi pe o bună parte din 2019. Refacerea şi redeschiderea celor două pasaje pietonale subterane din zona de sud a municipiului a fost prezentată de primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, drept unul dintre proiectele prioritare de investiţii din acest an, conform informaţiilor transmise de conducerea instituţiei în scrisoarea anuală către ploieşteni, trimisă odată cu notificările de la Finanţele Locale privind impozitele şi taxele pe acest an.

Back To Top