Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

scrisoare primaria ploiesti 2018În ultimele zile, contribuabilii din Ploieşti au primit zeci de mii de plicuri din partea Serviciului Public Finanţe Locale, conţinând notificarea prvind plata taxelor şi impozitelor locale în primul trimestru, însoţită de o scrisoare din partea primarului Dobre, în care se vorbeşte despre proiectele de investiţii care urmează să fie implementate în 2018.

În scrisoarea adresată ploieştenilor, Adrian Dobre afirmă că 2017 a fost un an bun, în care au fost lansate mai multe proiecte importante, multe dintre ele urmând să se finalizeze în 2018. Priorităţile, pe lângă proiectele europene, vizează finalizarea lucrărilor la locuinţele pentru persoane evacuate din case naţionalizate, extinderea reţelelor de canalizare, construirea unui nou pod lângă Gara de Sud, lângă "podul de lemn", redeschiderea pasajelor subterane din Bariera Bucureşti şi achiziţia a 50 de autobuze diesel.

În privinţa fondurilor europene, autorităţile anunţă că pregătesc proiecte de anvergură, pentru lărgirea ieşirii din Ploieşti spre Târgovişte, în zona Podul Înalt, asigurarea unui nou acces între Gara de Vest şi Gara de Sud, construirea, respectiv modernizarea unor unităţi de învăţământ şi achiziţia de mijloace de transport public noi, nepoluante. Mai multe detalii AICI.

"Cu privire la investiţii, am reuşit extinderea reţelei de canalizare pe 14 noi străzi, însumând 2055 metri liniari şi racordarea altor 177 de gospodării, modernizarea a peste 70 de străzi, prin covoare asfaltice noi, pe o suprafaţă de 38.507 metri pătraţi şi reparaţii curente pentru alţi 27.500 metri pătraţi, amenajarea a 27 de parcări noi, cu o suprafaţă de 14.772 metri pătraţi. Tot anul trecut am investit, în modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, în care învaţă copiii noştri, aproximativ 3 milioane de lei. Am demarat investiţii majore, ce vor fi finalizate în anul 2018, cum sunt: Cartierul Libertăţii - Ansamblul de locuinţe 9 Mai, extinderea reţelei de canalizare (cartierele Buna Vestire, Mimiu, Râfov II, Mitică Apostol), construirea Podului de lemn, modernizarea pasajelor subterane pietonale din B-dul Bucureşti 1 şi 2, achiziţionarea a 50 de autobuze", se arată în scrisoarea trimisă către contribuabili de primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

"Vă asigur că voi lucra, în continuare, cu toată puterea, abnegaţia şi determinarea, pentru ca taxele plătite de dumneavoastră să se regăsească, în integralitate, în proiecte folositoare ploieştenilor şi care să asigure o îmbunătăţire semnificativă a condiţiilor de locuire urbană. Voi avea grijă ca banii dumneavoastră, bugetul oraşului nostru, să fie cheltuiţi corect, cu chibzuinţă şi fără risipă", se încheie scrisoarea din 2018 a primarului Dobre.

Back To Top