Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre dezbatere buget 18Ne aflăm în sesiunea de finanţare UE 2014-2020, însă unele dintre axele de finanţare nu sunt deschise nici măcar acum, la intrarea în al patrulea an, în vreme ce la altele documentaţiile au fost anunţate abia de curând sau au suferit în ultima vreme o serie de modificări, lucru pus pe seama birocraţiei de la nivel central, eventual chiar a unei lipse de pricepere şi care, per total, încurcă autorităţile locale care doresc să obţină finanţări externe. În speranţa unor lămuriri şi chiar a unor posibile alocări "direct de la sursă", primarul Ploieştiului a plecat astăzi la Strasbourg, în Franţa, pentru discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene.

 

"Din păcate, ghidurile solicitanţilor au apărut foarte târziu, unele axe nu sunt nici acum deschise, iar la altele criteriile au suferit recent modificări importante. În plus, nu ştim nici măcar acum care vor fi pe viitor domeniile pentru care Uniunea Europeană va pune fonduri la dispoziţia autorităţilor din România, lucru care ne-ar fi permis, dacă aveam informaţiile necesare, să pregătim din timp nişte proiecte. Vreau să am o discuţie cu oficialii europeni despre posibilitatea implementării unor proiecte finanţate direct de UE, fără a mai fi intermediate de autorităţile centrale din România", a afirmat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, înainte de plecarea la Strasbourg.

Un alt avantaj la această categorie de proiecte cu finanţare directă este că elaborarea studiilor de fezabilitate se poate face după semnarea contractului de finanţare, spre deosebire de varianta clasică, în care solicitanţii sunt obligaţi să dea bani pe documentaţii tehnice la început, înainte de depunerea dosarelor, fără a avea garanţia că acestea vor atrage şi finanţările dorite, a mai explicat primarul Ploieştiului, explicaţie venită în contextul unor discuţii mai ample despre cele 47 de documentaţii comandate de-a lungul timpului de municipalitate, pe care s-au cheltuit 2,7 milioane de lei şi care au ajuns să expire.

Back To Top