Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

oradea centruConducerea Primăriei Ploieşti a propus efectuarea unei vizite de lucru în Oradea, municipiu care se bucură deo imagine excelentă în ultimii ani, recunoscut pentru gradul mare de absorbţie a fondurilor europene, dar şi pentru eficienţa cu care şi-a modernizat sistemul de termoficare şi a reabilitat aproape în întregime centrul vechi. După o vizită făcută zilele trecute aici, primarul Adrian Dobre a propus ca mai multe persoane din administraţia locală să ajungă la Oradea, pentru un schimb de experienţă. Singura problemă, momentan, ţine de zilele alese pentru această deplasare, de vineri până duminică, lucru care lasă foarte puţin timp pentru discuţiile efective cu omologii bihoreni.

Conform informaţiilor noastre, vizita ar urma să se facă în perioada 23-25 martie. Nu ar exista o invitaţie oficială din partea autorităţilor de acolo, însă, animaţi probabil şi de vizita anterioară, reprezentanţii administraţiei ploieştene ar dori să deplaseze la Oradea peste 20 de oameni, printre care primarul, viceprimarul, mulţi consilieri locali şi directori din Primăria Ploieşti.

Totuşi, vizita, încă neaprobată oficial, deja a stârnit controverse, consilierul social-democrat George Botez anunţând deja public că nici el şi nici colegii din PSD nu vor lua parte la acest schimb de experienţă, pe care l-a catalogat ca o cheltuire ineficientă de bani publici. Primele semnale sunt că poziţia e împărtăşită şi de colegii de coaliţie de la ALDE, dar şi de către cei doi viceprimari ai municipiului, Cristian Ganea şi George Pană, de altfel preşedinţii PSD Ploieşti şi respectiv ALDE Ploieşti.

Back To Top