Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

iluminat public mentenantaPrimăria Ploieşti a anunţat finalizarea licitaţiei pentru mentenanţa sistemului de iluminat public, vestea venind într-un moment în care municipalitatea avea în derulare un contract pe perioadă determinată, încheiat în situaţie de criză, după o lungă perioadă în care rămăsese fără operator. Odată cu finalizarea procedurii de selecţie, vechiul acord încetează de drept, iar municipalitatea urmează să semneze un contract pe patru ani, cu o valoare lunară de circa 30.000 de euro, potrivit informaţiilor oferite de directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu.

Şeful RASP Ploieşti a precizat că firma declarată câştigătoare este Luxten, amintind totodată că, în paralel cu acest contract, care vizează servicii de mentenanţă, autorităţile ploieştene doresc şi un program amplu de modernizare a sistemului de iluminat, pentru care doreşte atragerea unei finanţări europene nerambursabile.

"Durata contractului este de patru ani, factura lunară fiind de aproximativ 30.000 de euro. Iată că, după o perioadă la finalul anului trecut în care nu am avut operator, din raţiuni tehnice, reuşim acum să avem o stabilitate în această direcţie", a afirmat Raul Petrescu, directorul RASP.

Back To Top