Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

politia locala ploiesti sediuNemulţumit de activitatea angajaţilor de la Poliţia Locală Ploieşti, primarul Adrian Dobre a anunţat că va propune un set de măsuri, dând de înţeles că se va ajunge, cel mai probabil, dacă va exista acordul Consiliului Local, şi la o modificare de organigramă. Pe lângă acţiunile pentru ordinea publică şi cele din domeniul rutier, probabil cele mai vizibile ca nivel de imagine publică, sunt nemulţumiri legate de serviciile care ar trebui să se ocupe de inspecţii în domeniul comercial şi cel al disciplinei în construcţii.

"Probabil că o să vin cu un program de reorganizare a activităţii Poliţiei Locale, inclusiv la nivel de organigramă. Deocamdată nu dau niciun exemplu", a afirmat, luni, primarul municipiului Ploieşti, într-o întâlnire cu reprezentanţii presei locale. La insistenţele jurnaliştilor, primarul Dobre a precizat că e nemulţumit de activitatea de la Serviciul Comercial şi cel privind Disciplina în Construcţii, care au făcut, în total, puţin peste 100 de constatări în ultimul an, număr considerat extrem de redus. "Se pot face discuţii cu privire la o posibilă restrângere a atribuţiilor, printr-o hotărâre de acum câteva luni a Consiliului Local, însă, dacă ne uităm şi la cifrele din urmă, observăm că nici în anii anteriori nu a fost un număr foarte mare de acţiuni făcute de aceste compartimente", a punctat primarul.

În momentul de faţă, Poliţia Locală este condusă, interimar, de directorul adjunct, Adrian Vaida, după ce directorul executiv, Carmen Gheorghe, a fost suspendat din funcţie ca urmare a unui dosar penal de pe vremea când conducea Poliţia Locală Câmpina, dosar care a plecat de la faptul că un autoturism care se afla în administrarea acestei instituţii era în realitate folosit de primarul din Câmpina, dosar în care atât Carmen Gheorghe cât şi primarul Tiseanu au contestat acuzaţiile aduse de procurori şi şi-au susţinut nevinovăţia.

 

Back To Top