Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

rosal deszapezire sararitaClişeul care spunea că iarna a prins din nou autorităţile nepregătite pare să se aplice din nou la Ploieşti, unde scăderea temperaturilor şi valul de ninsori venit în a doua jumătate a lunii martie, după o perioadă călduroasă, au impus luarea unor măsuri de urgenţă pentru a menţine şoselele circulabile. Primarul municipiului, Adrian Dobre, s-a arătat mulţumit de modul în care operatorul de deszăpezire s-a ocupat de combaterea poleiului, afirmând că, în ciuda temperaturilor scăzute, nu au fost probleme de circulaţie. El a punctat, totuşi, că e nevoie de îmbunătăţirea serviciilor pe linia de curăţenie stradală, afirmând că rigolele nu au fost curăţate la finalul iernii.

"Am avut o discuţie săptămâna trecută cu reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice, în care, văzând prognoza meteo, am cerut refacerea stocurilor de material antiderapant. În Ploieşti s-a acţionat pentru combaterea poleiului, destul de bine aş spune, având în vedere condiţiile meteo cu care ne-am confruntat, în special acea aşa-zisă ploaie îngheţată. Le-am solicitat celor de la RASP să verifice şi dacă personalul de la Rosal este suficient pentru respectarea activităţilor din contract, pentru că, din păcate, durează foarte mult curăţarea rigolelor. Nisipul împrăştiat la deszăpezirile anterioare nu fusese îndepărtat, iar acum a venit această nouă serie de ninsori", a declarat Adrian Dobre.

Edilul a apreciat, totuşi, că intervenţiile pentru deszăpezire începute în weekend au decurs bine, pe şoselele din Ploieşti nefiind semnalate probleme majore, în ciuda precipitaţiilor căzute.

Back To Top