Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

oradea centruExpus în faţa unor critici după ce a propus efectuarea unui schimb de experienţă în intervalul vineri-duminică, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat astăzi că a renunţat pentru moment la deplasarea la Oradea. Propunerea iniţială, venită săptămâna trecută, a stârnit controverse, în mare parte tocmai din cauza perioadei alese, în condiţiile în care se dorea un schimb de experienţă timp de trei zile, dintre care două erau zile libere, lucru care a atras imediat critici din partea consilierilor PSD şi ALDE, care au anunţat că refuză să ia parte la această vizită, catalogată ca o pierdere de bani.

Edilul a anunţat astăzi că as renunţat la deplasarea propusă în perioada 23-25 martie, afirmând că e posibil ca vizita să fie reprogramată, după o perioadă de "aprofundare". Neoficial, aluzia se pare că l-ar viza pe viceprimarul social-democrat Cristian Ganea, care iniţial s-ar fi arătat de acord cu vizita, pentru ca la scurt timp să îşi schimbe părerea. "Chiar dacă schimbul de experienţă era şi în zilele de sâmbătă şi duminică, exista disponibilitatea din partea omologilor noştri de la Oradea, perioada nu reprezenta o problemă. Însă a picat deplasarea, trebuie să mai aprofundăm ce vrem să studiem. Probabil că unii dintre noi sunt mai nehotărâţi. Erau multe lucruri pe care le puteam discuta cu reprezentanţii Primăriei Oradea, mai ales dacă ne gândim că unele lucruri se aplică de ani de zile acolo, cu mare succes. Nu trebuie să reinventăm noi roata şi nu cred că e o problemă dacă cerem sfaturile unor oameni cu experienţă în administraţie", a declarat astăzi primarul Ploieştiului.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Autorităţile ploieştene pleacă la schimb de experienţă în Oradea, însă nimeresc... în weekend

PAMFLET: Zece amănunte despre vizita delegației Primăriei Ploiești în Oradea

În varianta iniţială, peste 20 de oameni din administraţia ploieşteană, printre care primarul şi viceprimarii, mai mulţi consilieri locali şi şefii unor direcţii subordonate, ar fi urmat să ajungă vineri la Oradea, pentru discuţii pe diverse teme cu omologii lor.

Back To Top