Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiPrimăria Ploieşti îşi va schimba în acest an sediul. Instituţia, care în prezent funcţionează în spaţii primite gratuit de la Consiliul Judeţean Prahova în Palatul Administrativ, urmează să se mute în această primăvară, după Paşte, în fosta clădire Petrom situată pe Bulevardul Republicii, vizavi de Catedrala Sf. Ioan. Tot aici urmează să fie aduse sub acelaşi acoperiş şi mai multe direcţii subordonate, care în prezent funcţionează prin diverse spaţii răspândite prin centrul oraşului. Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, a declarat că a semnat săptămâna trecută actele prin care compania petrolieră, care a donat fosta clădire Petrom, permite o nouă schimbare a destinaţiei imobilului, astfel încât el să fie folosit ca sediu administrativ.

În prima fază, clădirea fusese donată de OMV-Petrom, în administraţia Bădescu, având destinaţia de spital pentru copii, cu o controversată clauză de 10 milioane de euro despre care s-a aflat ulterior şi care ar fi trebuit plătită de municipalitate dacă nu muta unitatea medicală în termenul convenit. Ulterior, autorităţile au renunţat la ideea mutării Spitalului de Pediatrie, convenind cu donatorul o primă schimbare de destinaţie, pentru derularea de activităţi sociale şi culturale, iar aici s-au mutat deja Casa de Cultură "I.L. Caragiale" a Ploieştiului, Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare şi birourile administrative ale Teatrului şi Filarmonicii. Pentru a putea muta sediul administraţiei locale, autorităţile au avut nevoie de un nou acord pentru schimbarea destinaţiei, dar şi de efectuarea unor lucrări pentru reţelele informatice, servere şi cabluri de telefonie.

"Am semnat săptămâna trecută modificarea contractului, astfel încât să se extindă activităţile permise. Mai sunt câteva lucruri de făcut, legate în special de comunicaţii, cabluri, reţele, sisteme de stocare, de care se ocupă angajaţii de la compartimentul Informatic. Intenţia este ca aici să se mute aparatul de specialitate şi multe dintre direcţiile subordonate, care în prezent funcţionează în diverse spaţii din municipiu, cum ar fi direcţiile Tehnic-Investiţii, Patrimoniu sau Urbanism. Dacă mai rămân spaţii disponibile, mai aducem şi alte servicii", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top