Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

blocare roti parcari sguConfruntată cu reale probleme financiare, Servicii de Gospodărire Urbană, societatea administraţiei ploieştene, ar putea rămâne în următoarea perioadă fără câteva dintre activităţile de bază, precum administrarea parcărilor sau îngrijirea spaţiilor verzi, potrivit unor zvonuri care circulă în administraţia ploieşteană. Aceleaşi surse mai anunţă că sunt şanse ca SGU să piardă şi activitatea de administrare a cimitirelor, ceea ce ar lăsa cu adevărat societatea în colaps, fără principalele surse de venituri. Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a confirmat că în privinţa parcărilor se analizează varianta ca acest serviciu să treacă direct în subordinea instituţiei sau să fie externalizat către o firmă privată, argumentând că este total nemulţumit de modul în care se mişcă lucrurile la Servicii de Gospodărire Urbană.

Edilul a afirmat că SGU încasează foarte puţini bani din exploatarea parcărilor cu plată din centrul municipiului, mult sub potenţialul acestei activităţi, precizând că o decizie va trebui luată de Consiliul Local, forul legislativ al Ploieştiului.

"La SGU este rolul Adunării Generale a Acţionarilor să ia măsuri astfel încât să nu se blocheze activitatea. Din păcate, nu văd o schimbare în bine, avem în continuare probleme cu ceea ce administrează ei, inclusiv cu parcările. Chiar dacă am subliniat de mai multă vreme aceste lucruri, văd că ei nu au luat nicio măsură. Primăria nu este o societate de binefacere pentru societăţile în care e acţionar unic sau majoritar, Primăria trebuie să identifice măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii. În privinţa parcărilor sunt variante multiple, externalizare, serviciu în cadrul Primăriei. O măsură nu poate fi luată decât cu aprobarea Consiliului Local. Singura măsură propusă în privinţa parcărilor a fost să se renunţe începând din acest an la legitimaţiile de gratuitate pe care le emitea până acum SGU. S-a renunţat la ele, însă cifrele nu arată o îmbunătăţire a situaţiei în acest domeniu din ianuarie şi până în prezent. Bilanţul pentru luna ianuarie arată încasări extrem de mici, practic s-a funcţionat ca şi cum o singură parcare a adus venituri pentru SGU", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top