Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal și Protecția Mediului au aplicat, în perioada 1-20 martie, nu mai puțin de 13 sancțiuni contravenționale agenților economici care execută lucrări de intervenție la rețelele edilitare  din municipiu.

Poliția Locală a anunțat că valoarea totală a amenzilor a ajuns la 30.000 lei. Sancțiunile au fost aplicate din cauza faptului că, la momentul controalelor, firmele vizate nu dețineau avizele necesare sau nu au respectat termenele de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții la rețelele edilitare – conform H.C.L. nr. 228/2006 referitoare la gospodărirea municipiului și H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești.

Neregulile în executarea lucrărilor la rețele edilitare au fost depistate pe străzile Vasile Lucaciu, Aleea Chimiei, Muncii, Cercului/Cărămidari, Triumfului/Gh. Doja, Griviței, Jepilor/Domnișori, Nucilor, Theodor Aman, Găgeni/Văleni, Ana Ipătescu/Mihai Eminescu și Lupeni, a informat Poliția Locală Ploiești.

Instituția a anunțat că va continua verificările pe raza municipiului, "cu privire la respectarea de către firmele autorizate a termenelor de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții executate la rețelele edilitare, semnalizarea corespunzătoare a șantierelor, readucerea terenul la starea inițială prin refacerea covorului asfaltic și eliberarea domeniului public de materialele de construcții".

Back To Top