Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dezinsectie tantarSurse din cadrul administraţiei ploieştene anunţă că a fost admisă contestaţia care fusese depusă de către unul dintre cei doi ofertanţi de la licitaţia pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie, ceea ce înseamnă că, acum, comisia de licitaţie este obligată să reevalueze ofertele primite. Deşi o decizie oficială în această privinţă încă nu a fost publicată pe pagina de internet a Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, autorităţile anunţă că au fost informate cu privire la admiterea reclamaţiei care fusese depusă de operatorul Coral Impex.

Concret, la această licitaţie au participat doi ofertanţi, actualul operator din Ploieşti şi o asociere compusă din trei firme, DD Chim, Allchim și Apolimantiki AE, potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Primăriei. Miza este una extrem de mare, autorităţile punând “la bătaie” un contract pe patru ani, cu o valoare maximă estimată la 54 de milioane de lei. După depunerea ofertelor, comisia de licitaţie ar fi erespins oferta depusă de Coral, mai arată aceleaşi surse, această decizie lăsând, practic, cale liberă pentru celălalt ofertant. Societatea exclusă din procedura de selecţie a depus o contestaţie, iar decizia venită acum va obliga reprezentanţii Primăriei să reevalueze cele două oferte, lucru care, în teorie, poate duce inclusiv la o răsturnare totală a situaţiei în privinţa ofertantului declarat câştigător.

Patronul Coral Impex SRL Ploieşti, Alexandru Badea, a evitat să comenteze informaţiile apărut, precizând că aşteaptă comunicarea oficială din partea CNSC şi că nu doreşte să facă declaraţii cât timp se derulează procedura de evaluare a ofertelor.

CITEŞTE ŞI: Condiții suspect de lejere, la procedura pentru atribuirea contractului de dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Licitaţia lansată de Primăria Ploieşti pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie a mai fost contestată şi în trecut, când CNSC a admis reclamaţia şi a obligat autoritatea contractantă să schimbe condiţiile de participare. Procedura a stârnit controverse şi după ce s-a aflat care sunt societăţile care se luptă pentru acest contract extrem de bănos.

CITEŞTE ŞI: Societatea unui general SPP implicat în Țigareta 2 și o firmă cu 4 angajați aterizată din Grecia se luptă să câștige contractul de dezinsecție la Ploiești

În prezent, Primăria Ploieşti are un contract pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie, operator fiind Coral Impex, însă valoarea totală a cheltuielilor a fost depăşită, din cauza creşterii suprafeţelor pe care municipalitatea a comandat să se execute intervenţiile specifice, aşa că, de aproape doi ani, s-au mai făcut foarte puţine intervenţii, spre deloc, iar Direcţia Economică a refuzat să mai achite facturile vechi.

Back To Top