Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Unul dintre ploieștenii nevoiți, vineri dimineață, să iasă din casă, a avut de înfruntat nu doar capriciile vremii, ci și pe cele ale vehiculelor TCE. Circulația tramvaielor a fost blocată, pentru o vreme, pe Bd. Republicii, din cauza unei defecțiuni.

Imaginea a fost surprinsă de un cititor Actualitatea Prahoveană, vineri dimineață, pe Bd. Republicii. Mai multe tramvaie au rămas blocate pe sensul spre nord, după ce unul dintre ele s-a defectat și nu s-a mai urnit din loc. Evident, în stații, călătorii au așteptat ceva timp, în frig și ninsoare, sosirea unui mijloc de transport, până când calea de rulare a fost eliberată.

Între timp, din birourile Primăriei Ploiești, Adrian Dobre anunța jurnaliștii că a cerut operatorului TCE să suplimenteze numărul mijloacelor de transport aflate pe traseu, pentru ca, date fiind condițiile meteo, să se reducă numărul autovehiculelor care circulă în municipiu.

Nu zicem că nu s-a gândit bine, dar, probabil că dacă i-am întreba pe ploieștenii care au așteptat în zadar tramvaiul, tot în timpul codului portocaliu, zgribuliții de ei s-ar declara mulțumiți ca măcar vehiculele aflate pe traseu în mod obișnuit să circule, în loc să formeze coloane pe bulevarde, defectându-se când ți-e mai frig și mai dor de casă.

Back To Top