Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

hale centrale ploiestiÎn contextul discuţiilor intense din ultimele zile vizând activitatea de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti şi modul în care această societate a municipalităţii administrează parcările publice din oraş, mai mulţi consilieri locali au propus un proiect de hotărâre prin care solicită ca o parte din aceste locuri să treacă la o altă societate deţinută de administraţia locală, respectiv SC Hale şi Pieţe. Propunerea vizează parcările cu plată din vecinătatea Halelor Centrale şi e motivată prin nevoia de suplimentare a veniturilor pentru Hale şi Pieţe, anticipând că începerea lucrărilor la platoul din spatele Halelor, despre care se discută de circa un an, ar aduce o pierdere financiară pentru societate.

Proiectul a fost iniţiat de mai mulţi consilieri ai ALDE, care au solicitat ca Hale şi Pieţe să încaseze taxele de parcare pentru locurile amenajate în vecinătatea Halelor, pe străzile Emile Zola, Griviţei şi Vasile Milea.

"Va veni momentul începerii lucrărilor şi, automat, pe durata desfăşurării acestui proiect, acele spaţii nu vor mai putea fi închiriate, ceea ce va genera o pierdere pentru societate. Există un proiect de hotărâre a Consiliului Local pentru preluarea acestor parcări cu plată din vecinătatea Halelor, tocmai pentru a compensa pentru aceste pierderi financiare", a declarat George Pană, viceprimarul Ploieştiului.

Totuşi, în acest moment nimeni din administraţia locală nu poate să spună cu siguranţă când vor începe lucrările la noua piaţă agroalimentară centrală. Vechiul platou din spatele Halelor este într-o situaţia incertă, Inspectoratul de Stat în Construcţii recomandând demolarea, după o expertiză făcută aici care a constatat că structura de rezistenţă nu mai prezintă siguranţă. Autorităţile vor să demoleze această construcţie metalică, însă au constatat că, de-a lungul timpului, unele spaţii comerciale din incintă au fost înstrăinate, iar actualii proprietari nu şi-au dat acordul pentru începerea acestor lucrări, fapt care blochează, de câteva luni bune deja, întregul proiect. Până atunci, din cauza problemelor la construcţia actuală, Hale şi Pieţe a organizat un comandament şi a instituit un serviciu de permanenţă, solicitându-le angajaţilor să verifice în mod constant starea construcţiei şi să îndepărteze zăpada care se strânge pe acoperiş, de teamă ca nu cumva acesta să se prăbuşească din cauza greutăţii suplimentare a stratului de zăpadă acumulat.

Back To Top