Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tceAflată într-o situaţie financiară precară, după pierderea a două litigii, cu ANAF-ul şi SPFL-ul, şi fără mari speranţe de redresare în viitorul apropiat, mai ales după ce Primăria a anunţat reducerea subvenţiilor în 2018, societatea Transport Călători Express Ploieşti recurge din nou la disponibilizări, după ce şi în 2017 a renunţat la mai mulţi salariaţi. În această primăvară, 27 de angajaţi ai operatorului de transport public din municipiu vor fi daţi afară, după ce Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat o reducere a organigramei. Persoanele care pleacă vor fi desemnate în urma unor concursuri interne.

Măsura a fost aprobată la ultima şedinţă a AGA, când a fost stabilită noua organigramă a societăţii deţinute de administraţia locală. Astfel, conform deciziei, TCE va trebui să renunţe la 27 de oameni, urmând să rămână cu circa 920 de salariaţi, cu vreo 90 mai puţini decât erau acum un an şi câteva luni. Această primă etapă de disponibilizări va fi urmată, din luna mai, de o etapă a doua, în care se doreşte şi reducerea birocraţiei interne, ceea ce înseamnă că se va "umbla" şi la numericul de personal de la birouri, a mărturisit directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, care a amintit că, în paralel, aici are loc şi un audit comandat de Primărie, care va veni şi cu propuneri de redresare, printre care e de aşteptat să se afle şi disponibilizările de personal.

"Acolo unde nu este vorba de posturi unice şi va fi nevoie de o departajare, se vor face nişte comisii, care vor organiza concursuri, astfel încât să rămânem cu angajaţii cei mai buni. În cazul acestei disponibilizări aprobate de Adunarea Generală a Acţionarilor a fost vorba de posturi care nu afectau în niciun fel desfăşurarea activităţii curente. Este nevoie de astfel de măsuri pentru redresarea societăţii. În continuare, până la sfârşitul anului, vom trece şi la o reorganizare internă a societăţii", a declarat directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae.

Acesta a precizat că raporturile contractuale cu respectivii angajaţi vor înceta în luna aprilie, după organizarea selecţiilor şi după perioada de preaviz.

"În etapa a doua trecem la o analiză complexă a activităţii, astfel încât să îmbunătăţim fluxurile de producţie şi să avem o reducere a birocraţiei interne. S-ar putea să rezulte că mai pot fi disponibilizate şi alte persoane, nu numai de la birouri. Această etapă va fi pronită după ce o finalizăm pe prima, care, ca orizont de aşteptare, ar putea fi undeva la finalul lunii aprilie, ţinând cont şi de perioada de preaviz", a mai explicat directorul TCE.

Back To Top