Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tce iarnaConducerea Transport Călători Express Ploieşti a transmis astăzi către Primărie programul complet de transport public, precizând că pe unele străzi pe unde trec autobuze şi troleibuze au apărut gropi, unele mai vechi, altele "ivite" după trecerea iernii, cu solicitarea ca aceste artere de circulaţie să intre cu prioritate în programul de reparaţii curente al municipalităţii.

Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a precizat că a primit multe sesizări în acest sens şi din partea şoferilor de pe mai multe trasee, care s-au plans că, în unele cazuri, aceste gropi pun în pericol siguranţa circulaţiei.

"La solicitarea viceprimarului Ganea, i-am transmis astăzi programul complet de transport public, cu toate străzile şi staţiile aferente fiecărui traseu TCE, în încercarea ca unele dintre aceste străzi, unde au apărut probleme, să intre cu prioritate în programul de reparaţii curente", a afirmat directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae.

Back To Top