Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre dezbatere buget 18Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a dispus întocmirea unui grup de lucru care să vină cu o soluție pentru termoficarea orașului, măsura venind după o lungă perioadă de negocieri cu actualul operator, Veolia Energie, care invocă faptul că a făcut o serie de investiţii majore în ultimii ani, depăşind obligaţiile pe care le avea conform contractului dintre cele două părţi. Practic, conform surselor din administraţia locală, se vorbeşte despre o tentativă a companiei de a „forţa” o prelungire a perioadei contractuale, ameninţând că, altminteri, va solicita ca Primăria să îi restituie contravaloarea investiţiilor suplimentare făcute. Şi nu vorbim de o sumă deloc mică, fiind vorba de aproape 10 milioane de euro peste investiţiile asumate prin contract.

Surse din Primăria Ploieşti, citate de Observatorul Prahovean, afirmă că grupul Veolia încearcă să pună presiune pe autorităţile locale în speranţa prelungirii contractului de termoficare a oraşului. În acest context, este pus sub semnul întrebării şi sprijinul acordat de compania cu capital francez către echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, existând voci care afirmă că această sponsorizare este tot o încercare de obţinere a unei „pârghii” în cadrul acestor negocieri.

Contactat de reporterii aceleiaşi publicaţii, primarul Adrian Dobre a confirmat discuţiile despre constituirea unui grup de lucru în domeniul termoficării. „În momentul în care sunt presat în acest mod, și nu eu, Adrian Dobre, ci orașul Ploiești, sunt obligat să iau toate măsurile pentru a mă asigura că oamenii și orașul nu au de suferit. Grupul de lucru este o idee în sensul rezolvării acestei crize, dar nu este singura. Vreau să subliniez că dacă există cineva care să creadă că Ploieștiul va sta la mâna unui furnizor, se înșeală amarnic. Mai multe nu pot să vă spun”, a declarat primarul Ploieştiului, citat de observatorulph.ro.

Anunţul vine în contextul în care, anterior, edilul anunţase că a fost comandată o expertiză cu privire la investiţiile făcute de operatorul care administrează sistemul de termoficare a Ploieştiului.

Back To Top