Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 16 sept 2016Operatorul sistemului de termoficare din Ploieşti, Veolia Energie, fosta Dalkia, a transmis în această săptămână o notificare către Primărie şi Consiliul Judeţean, solicitând lămuriri cu privire la stadiul negocierilor pentru revizuirea contractului, argumentând că a înregistrat pierderi mari în ultimii ani, din cauza tarifelor care nu au mai fost modificate. Într-un comunicat transmis ulterior către presă, reprezentanţii companiei amintesc că au început încă din luna mai a anului trecut o serie de negocieri amiabile cu autorităţile locale. Solicitările Veolia vin în contextul în care municipalitatea a comandat o expertiză, pentru a stabili ce investiţii a făcut operatorul, după ce reprezentanţii companiei anunţaseră că au depăşit cu o sumă deloc de neglijat obligaţiile contractuale.

"Veolia Energie Prahova a depus o notificare prin care se solicită transmiterea modului de continuare a procedurii de revizuire prevăzute în Contractul de Delegare. Aceasta notificare a fost comunicată în decursul zilei de ieri, 28.03.2018, atât Primarului Municipiului Ploiești, cât și Președintelui Consiliului Județean în spiritul celor menționate anterior. Discuțiile au fost inițiate în mod amiabil începând cu luna mai 2017 și, din păcate, nu avem o rezoluție până în acest moment", se arată în punctul de vedere oficial transmis de operatorul sistemului de termoficare din Ploieşti.

"Primăria a solicitat efectuarea unei expertize tehnice prin care să se certifice faptic realizarea tuturor investițiilor, chiar și a acelora care au fost aprobate prin HCL de către  consilierii locali în perioada 2004 – 2014. Dorim să precizăm că Veolia Energie Prahova a menținut tariful gigacaloriei la nivelul din 2011, fiind cel mai mic preț practicat din România. Ca urmare a neajustării acestuia conform Contractului de Concesiune, compania a înregistrat pierderi în valoare de peste 71 milioane RON în perioada 2015 – 2017, iar pentru 2018 valoarea pierderilor este estimată în jurul cifrei de 41 milioane RON. În acest moment, așteptăm răspunsul expertului desemnat de către Primăria Municipiului Ploiești, privind această expertiză", au conchis reprezentanţii Veolia Energie.

Subiectul a fost discutat şi joi, în şedinţa Consiliului Local Ploieşti, când primarul Adrian Dobre a fost întrebat de un consilier dacă există riscul ca acest acord, care expiră în 2019, să fie reziliat de operator mai devreme decât era anticipat, edilul afirmând că negocierile vor continua după ce autorităţile vor primi rezultatul expertizei comandate.

Back To Top