Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Prefectul de Prahova a convocat, vineri, ședința ordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pentru centralizarea și analizarea pagubelor materiale rezultate în urma fenomenelor meteo și hidro periculoase din luna martie.  Cu acest prilej, a fost aprobată și alocarea de bani, din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, pentru înlăturarea efectelor acestor fenomene.

Sumele vor fi direcționate către 14 localități unde comisia  de specialitate pentru situații de urgență a constatat efectele pe care le-au avut inundațiile și alunecările de teren din ultima lună:

Orașul Boldești Scăeni-refacerea și consolidarea unei porțiuni din drumul comunal din zona Seciu, accesul pe două proprietăți, dar și două locuințe avariate și mai multe anexe gospodărești.

Brebu-consolidarea și refacerea unei porțiuni dintr-un drum local

Ceptura-refacerea unor porțiuni din două drumuri comunale în satele Rotari și Ceptura de Sus.

Comuna Cerașu-consolidarea unui versant care să apere două locuințe de alunecări de teren, apărări de mal pentru protejarea mai multor gospodării și proprietăți, în general în Valea Slonului, reparații și refacere drum local în zona Valea Ursului și punerea în siguranță a Gospodăriei de apă Cerașu.

Chiojdeanca -apărări de mal pentru protejarea a 9 proprietăți în punctul Tarna,

Drajna -consolidarea și refacerea unei porțiuni dintr-un drum local în sat Cătunu și refacerea unui podeț.

Comuna Gornet este pe listă cu o locuință și șase anexe avariate, dar și cu consolidarea și refacerea unui drum comunal în satul Nucet.

Gura Vitioarei -reparații la o punte pietonală în satul Fundeni

Plopu- consolidarea unui versant pentru protejarea a două proprietăți

Posești-consolidarea și refacerea unui tronson dintr-un drum comunal

Predeal Sărari- o locuință și două anexe avariate

Scorțeni-consolidarea și refacerea unei porțiuni din drumul local și ajutor pentru 8 proprietăți avariate.

Telega- consolidarea și refacerea unor porțiuni din două drumuri locale în satele Telega și Buștenari,

Valea Călugărească -apărări de mal pentru protejarea a două proprietăți și a unui podeț peste DN1B și protejarea cimitirului din satul Nicovani.

Alte probleme au fost constatate de Consiliul Județean Prahova. Instituția a anunțat Prefectura că este nevoie de refacerea și consolidarea unor tronsoane din DJ 232 în zona Seciu, Boldești Scăeni, DJ 102 N-în Ceptura, Ceptura de Sus și Șoimești și porțiuni din DJ 219 Predeal Sărari în satele Predeal, Bobicești, Zâmbroaia.

Back To Top