Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a anunţat depunerea proiectului pentru extinderea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Ploieşti, o investiţie care urmează să fie realizată din fonduri europene nerambursabile.

 

Proiectul  ”Extindere, reabilitare, modernizare și recompartimentare Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești” are o valoare de 18.566.621 de lei, încadrându-se în cerințele Strategiei Naționale de Sănătate 2014-2020 și ale Planului de Dezvoltare Durabilă a Județului Prahova în perioada 2014-2020.

Noua unitate de primiri urgențe va avea o suprafață totală de 2452mp și va fi dotată cu echipamente medicale de înalta performanță.

"V-am promis că vom face tot ce ne stă în putinţă ca Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti să devină unul de standarde europene, conform cu necesităţile prahovenilor noştri, şi nu numai", a declarat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

Actuala clădire a unității de primiri urgențe va fi recompartimentată și extinsă cu un corp nou în suprafață de 1201,75 mp, iar accesul auto pentru ambulanțe cât și cel pietonal se va realiza din strada Găgeni, actuala parcare a spitalului. Extinderea se va realiza pe laturile de nord-est, sud-vest și est a clădirii existente, Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești urmând a adăposti, după recompartimentare și extindere, zona de acces, zona urgențe minore, zona urgențe majore și spații pentru personal, potrivit detaliilor furnizate de reprezentanții CJ Prahova.

Prin această investiție se va putea asigura o mai bună organizare a activității la nivelul UPU Ploiești, care va ajunge să aibă o suprafață aproape dublă decât în prezent, va beneficia de dotări performante și circuite funcționale îmbunătățite.

Unitatea de Primiri Urgențe de la Ploiești deservește, practic, tot județul Prahova. În prezent, aceasta include  compartiment urgenţă, biroul de informare/documentare UPU, camera de resuscitare,  spaţiu pentru evaluare şi tratament imediat, spaţiu de primire / triaj al pacienţilor, spaţiu pentru evaluare şi tratamentul urgentelor minore care nu necesită monitorizarea, cabinet medicina dentară, spaţiu pentru ghipsare / pregătirea atelelor gipsate, spaţii de izolare, spaţii de depozitare, spaţiu de aşteptare, spaţiu de prelucrări sanitare / deparazitare, spaţiu de decontaminare, spaţiu destinat investigaţiilor de laborator, spaţii administrative, spaţiu destinat investigaţiilor radiologice, observator, cabinet asistenta socială și spaţiu consultaţii specifice.

Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Ploiești funcționează într-un corp de clădire distinct de al Spitalului Județean, construit și inaugurat acum câțiva ani. Anterior, urgențele erau rezolvate în câteva cabinete amenajate la unității medicale.

Back To Top