Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autoritățile au închis, în noaptea de joi spre vineri, DJ 2017, între Voila (Câmpina) și Șotrile, după ce șoseaua a fost afectată de o alunecare de teren.

 

Drumul s-a surpat pe o porțiune de 10 metri, a anunțat Poliția Prahova. În zonă au fost chemate să intervină și echipajele de pompieri, din cauza prăbușirii mai multor copaci. În cădere, aceștia au rupt și fire de electricitate.

Intervențiile la fața locului au început după miezul nopții. Ele sunt reluate, oricum, vineri dimineață, împreună cu reprezentanți ai administrației locale și ai Ocolului Silvic.

Update, ora 14.00 - Comitetul local pentru situații de urgență al municipiului Câmpina, reunit în cursul zilei de vineri, la a cărui ședință a luat parte și primarul comunei Șotrile, a decis închiderea completă a drumului afectat de alunecarea de teren, la km 14, în zona Spitalului Voila, pe o lățime de 1,5 metri. Potrivit unei informări transmse de Primăria Câmpina, "inchiderea drumului va fi semnalizată și totodată avertizată și supravegheată de către Poliția Locală a municipiului Câmpina, Poliția Locală a comunei Șotrile, respectiv Poliția Națională".

Administrația locală a indicat și rutele ocolitoare recomandate, și anume DJ 102 (Zona Valea Fiarelor) și DJ 207, Nistorești, str. Mureș (pt. cartier Vistieru).

Foto ilustrație

Back To Top