Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

hale centrale ploiestiScandalul generat în ultimele săptămâni la nivelul administraţiei ploieştene pe fondul situaţiei financiare de la Hale şi Pieţe, societate subordonată municipalităţii, s-ar putea încheia vineri, când Consiliul Local este convocat pentru a aproba bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2018. Măsura vine după ce, în ultima perioadă, au existat suspiciuni că societatea ar fi încheiat anul trecut pe pierdere. Proiectul pus în dezbaterea aleşilor ploieşteni arată, totuşi, un profit de 147.000 de lei la încheierea exerciţiului financiar şi propune, pentru acest an, un buget total de 12 milioane de lei. Suma ar putea fi suplimentată cu nu mai puţin de 18 milioane, aşteptate de conducerea societăţii de la bugetul local, pentru începerea proiectului de reconstruire a platoului Halelor Centrale.

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local Ploieşti apare un proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului pe 2018 la SC Hale şi Pieţe. Potrivit informaţiilor din acest document, societatea estimează în acest an venituri totale în valoare de 12.168.000 de lei şi cheltuieli de 12.078.000 de lei, anticipând că va încheia anul cu un profit ceva mai mic decât în 2017, în valoare de 90.000 de lei.

Mai mulţi consilieri locali ploieşteni s-au arătat încrezători că, după aprobarea bugetului, primarul va semna documentele pentru transferul sumei de 18 milioane de lei către Hale şi Pieţe, sumă aprobată încă din luna februarie, care ar urma să fie virată sub formă de majorare de capital şi care trebuie utilizată pentru reconstruirea pieţei agroalimentare centrale, în contextul în care actuala structură de rezistenţă are probleme grave.

În aceeaşi şedinţă a CL Ploieşti urmează să fie discutat şi bugetul de venituri şi cheltuieli de la TCE, o altă societate a administraţiei locale.

Back To Top