Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dezinsectie tantarVeste proastă pentru ploieşteni! După ce activităţile de dezinsecţie, deratizare, dezinfecţie şi ridicarea cadavrelor de animale de pe domeniul public au fost în impas în ultimii doi ani, ca urmare a refuzului Direcţiei Economice de a face plăţile, licitaţia pentru un nou contract este şi ea blocată acum. Acelaşi ofertant a depus două contestaţii, ceea ce duce, pentru moment, la suspendarea procedurii de atribuire, au recunoscut autorităţile ploieştene, care spun că sunt nevoite să aştepte răspunsul de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor pentru a şti dacă pot semna noul contract sau trebuie să ia totul de la capăt.

 

La procedura de selecţie s-au prezentat doi ofertanţi, unul dintre aceştia, o asociere compusă din două societăţi, fiind respins, comisia considerând că documentaţia depusă este neconformă. La scurt timp după această decizie, comisia de licitaţie a declarat câştigător singurul ofertant rămas în cursă. Contractul nu poate fi semnat, însă, pentru că asocierea exclusă a depus două contestaţii la CNSC, una împotriva deciziei de respingere a ofertei sale şi una împotriva deciziei de adjudecare, au precizat pentru Actualitatea Prahoveană reprezentanţii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, structura subordonată municipalităţii care are în atribuţii coordonarea acestor activităţi.

Reprezentanţii RASP au mai declarat că anticipează că vor primi în următoarele 20 zile un răspuns de la CNSC, care să "contopească" ambele sesizări depuse.

Partea cea mai proastă pentru ploieşteni este că, după două veri, 2016 şi 2017, marcate de un număr mare de ţânţari, activitatea de dezinsecţie este şi acum blocată, ceea ce creează premisele ca şi în acest an să existe probleme similare, în condiţiile în care - explică specialiştii din domeniu - stropirile ar trebui începute în luna aprilie pe o suprafaţă cât mai mare şi repetate de câteva ori în următoarele luni pentru a combate cu eficienţă răspândirea ţânţarilor sau a gândacilor.

Back To Top