Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

tceAprobarea bugetului TCE Ploieşti mai are de aşteptat. Proiectul a fost retras în ultima clipă de pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Local, de către iniţiatorul său, primarul Dobre, deoarece nu avea avize din partea secretarului municipiului şi a directorului economic.

 TCE aşteaptă de câteva luni aprobarea bugetului, cu toate că proiectul nu este unul optimist, mai ales că anul trecut, TCE a încheiat cu o pierdere de 12 milioane de lei. Anul acesta prognoza este mai optimistă, cei de la TCE preconizând un bilanţ pe zero. Dar asta numai dacă li se adoptă bugetul în forma dorită de ei. În lipsa unui buget anual aprobat, societatea are dreptul, conform legii, să angajeze cheltuieli lunare în limita a 1/12 din bugetul anului anterior, însă reprezentanţii firmei de transport public a municipalităţii avertizează că prelungirea acestui impas riscă să afecteze funcţionarea societăţii şi, automat, serviciile de care beneficiază călătorii din Ploieşti, inclusiv categoriile pentru care sunt acordate subvenţii de la bugetul local, cum ar fi elevii, pensionarii, revoluţionarii sau veteranii de război.

Veniturile TCE, estimate în acest an la 73,3 milioane de lei, sunt în mare măsură asigurate prin subvebnţia de la bugetul local (41 de milioane de lei), déjà redusă în 2018 faţă de anii anteriori.

Back To Top