Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcare ploiestiConsiliul Local Ploiești a adoptat, în ședința de miercuri, noul regulament referitor la parcările de suprafață, cu plată, administrate de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești.

Principala noutate este introducerea abonamentelor de parcare, care vor fi puse la dispoziția proprietarilor de autovehicule la tarife cuprinse între 80 de lei/auto/lună, pentru persoane fizice, și 180 de lei/auto/lună, pentru persoane juridice. În acest al doilea caz, se observă reducerea de la 250 de lei/lună, tariful propus în proiectul de hotărâre publicat în urmă cu cinci zile pe site-ul administrației locale (VEZI DETALII).

În contextul introducerii acestor abonamente, SGU va renunța, de altfel, și la convențiile pe care le încheiase cu anumite societăți, în baza cărora acestea achita un tarif de 1,5 lei/loc/oră, față de 2 lei, tariful valabil în mod obișnuit în parcările administrate de Servicii Gospodărire Urbană.

De asemenea, conforma amendamentelor aduse proiectului supus la vor în ședința de miercuri, cei care vor achita abonamentul în avans, pe o perioadă mai lungă de timp, vor beneficia de reduceri de 20% (pentru plata pe un trimestru), 30% (pentru plata pe un semestru) și 40% (pentru plata pe un an).

Tot în cadrul ședinței de miercuri, CL Ploiești a decis ca tariful pentru parcare să fie perceput, în spațiile administrate de SGU Ploiești, de luni până vineri, în intervalul 8.00 - 16.00. Singurele excepții vor fi valabile în zona Obor, mai exact în parcările de pe străzile Oborului, Ostașilor și Apelor, care vor funcționa cu plată sâmbăta și duminica, în intervalul 7.00 - 14.00.

Back To Top