Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

antrenament csm 1Discuţii aprinse, în ultima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, cu privire la situaţia Clubului Sportiv Municipal! În urma litigiilor pierdute cu foştii sportivi şi antrenori, intentate de aceştia din cauza blocajului impus de Direcţia Economică începând din 2016, clubul are de plătit sume uriaşe, care afectează actualul buget de salarii. Această situaţie a făcut ca, în prezent, CSM să se confrunte cu mari probleme financiare, în condiţiile în care ultimele plăţi pentru contractele de activitate sportivă s-au făcut la mijlocul lunii februarie.

În şedinţa de miercuri a CL, viceprimarul Cristian Ganea i-a solicitat primarului să comande un audit la CSM, pentru a avea o imagine clară cu privire la problemele de aici. De asemenea, viceprimarul, cel care are atribuţiile de coordonare a CSM, i-a cerut primarului să îi revoce această atribuţie, motivând că, oricum, actualul director este venit aici prin detaşare, din postura de consilier personal al lui Adrian Dobre. Mai mulţi consilieri au adus acuzaţii grave, discutând despre contracte semnate fără înştiinţarea comitetului de coordonare şi despre nerecuperarea de către conducerea clubului a unor datorii generate de proprietarii unor cai cazaţi la Hipodromul Ploieşti, iar social-democratul George Botez a solicitat ca eventualul audit financiar să lămurească şi modul în care au fost plătite onorarii în valoare de aproape 200.000 de lei pentru avocaţi, în contextul existenţei unor informaţii că aceştia nici măcar nu s-au prezentat în instanţă.

În replică, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a explicat că bugetul pe 2018 al CSM este afectat de procesele care vin din urmă şi în care se dau sentinţe împotriva Clubului Sportiv Municipal, declarând că va analiza dacă e cazul să trimită în control angajaţii compartimentului intern de audit din instituţie sau să contracteze o firmă specializată.

Back To Top