Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spfl ploiesti taxe impoziteO prevedere introdusă în Codul fiscal va duce la majorarea taxelor şi impozitelor locale în localităţile din România, prin indexarea cu indicele de inflaţie. La Ploieşti, consilierii municipali au adoptat în şedinţa de miercuri o hotărâre prin care stabilesc modul de calcul al acestor dări în 2019 ca urmare a acestei indexări. Creşterea nu va fi una considerabilă, fiind vorba despre o indexare cu 1,34%, fiind de aşteptat ca ea să fie resimţită mai puternic doar de către societăţile comerciale care au multe bunuri sau deţinătorii unor suprafeţe mari de terenuri.

 

Măsura vine ca urmare a unei prevederi din Codul Fiscal, care prevede inexarea taxelor şi impozitelor locale, pentru anul următor, cu indicele de inflaţie din anul anterior.

Totodată, prin acelaşi proiect de hotărâre votat miercuri, au fost stabilite şi noile limite minime şi maxime pentru amenzile acordate de organul fiscal, acestea urmând să fie, în 2019, de la 71 la 283 de lei pentru unele contravenţii stabilite conform OG 2/2001 şi Legii 180/2002, respectiv de la 283 la 705 lei  pentru contravenţiile mai grave, în cazul persoanelor fizice şi între 284 şi 1.131, respectiv 1.131 - 2.821 lei pentru persoanele juridice. Pentru încălcarea normelor tehnice privind tipărirea, vânzarea, evidenţa şi gestionarea biletelor de intrare la spectacole, sancţiunile prevăzute sunt între 329 şi 1.599 lei pentru persoanele fizice, respectiv între 1.317 şi 6.397 lei pentru persoanele juridice, potrivit informaţiilor din acelaşi proiect de hotărâre.

Back To Top