Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

madalina lupeaCriza dezinsecţiei, existentă de peste doi ani la Ploieşti, dar întâlnită şi în multe alte localităţi prahovene, determină autorităţile judeţene să ia măsuri. Conducerea Prefecturii Prahova a anunţat oficial că a convocat pentru vineri o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Prefectul Mădălina Lupea ne-a declarat că această măsură a fost luată după ce în ultima lună s-au înregistrat 140 de cazuri de muşcături de căpuşe în Prahova, dar spune că reprezentanţii CJSU nu pot să ia o decizie şi în privinţa contractului de dezinsecţie din Ploieşti.

Cu doar o zi în urmă, miercuri, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, solicitase convocarea CJSU şi decretarea unei aşa-zise stări de urgenţă, ceea ce, în viziunea edilului, i-ar fi permis să semneze prin încredinţare directă un nou contract de dezinsecţie, în condiţiile în care cel actual e blocat de Direcţia Economică, iar noua licitaţie e la rândul ei blocată, din cauza unor contestaţii. Răspunsul Prefecturii, transmis joi, a fost că acest comitet se ocupă de calamităţi, nu de modul în care o primărie înţelege să îşi facă achiziţiile publice. Totuşi, ţinând cont de statistica alarmantă în privinţa cazurilor de muşcături de căpuşe (Detalii AICI), prefectul Mădălina Lupea a confirmat că vineri dimineaţă se va ţine o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în care va fi discutat un plan general, aplicabil în tot judeţul în perioada mai-octombrie 2018.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Prefectura a dat de pământ cu primarul Adrian Dobre: "Nu e atentat la siguranța statului, noi nu urmărim modul în care se fac achiziții publice"

„Fiind conştientă de problematica pe care o ridică lipsa serviciilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în municipiul Ploieşti şi nu numai, am hotărât întocmirea unui plan de măsuri pentru perioada mai-octombrie anul acesta, plan pe care îl vom supune analizei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă mâine de la ora 9.00“, ne-a declarat Mădălina Lupea, prefectul judeţului Prahova. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitară Veterinară lucrează la planul de măsuri, care va include, printre altele, informarea unităţilor sanitare privind monitorizarea bolilor transmise de insecte, dar şi informarea populaţiei cu privire la măsurile specifice.

Back To Top