Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

practica sinaia"Dacă nu vine muntele la tine, vii tu la el!". Este sloganul sub care autoritățile din Sinaia derulează, anul acesta, stagii de practică, adresate studenților de la diferite specializări, cărora doresc să le arate "un alt mod de a face administrație".

Între 1 și 30 iulie, Primăria orașului Sinaia organizează stagiile de practică "Un alt mod de a face administrație - Schimbarea începe cu tine". Acestea au loc în perioada 1 - 30 iulie, au anunțat reprezentanții administrației locale.

"Căutăm studenți care văd în administrație competitivitate, performanță și transparență. Ne dorim să recrutăm, formăm și să reținem viitori angajați în administrația publică. Numărul de studenți acceptați pentru fiecare sesiune este de maxim 10, în două sesiuni, iar aceștia vor beneficia de cazare în perioada desfășurării stagiului. Așteptăm o scrisoare în care să ne spui ce faci acum și ce ai vrea să faci după ce termini facultatea. Nu uita să răspunzi într-o frază și la întrebarea «Cum ai schimba administrația?».  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 01.06.2018" este procedura de selecție stabilită în cadrul proiectului.

Programul este deschis tuturor studenților, chiar dacă nu urmează cursurile uneia dintre universitățile partenere: Universitatea București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării; Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe; Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrație Publică; Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Studii Europene; Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Marketing și Management.

Back To Top