Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcul constantin stere bucovAdministraţia Parcului Memorial "Constantin Stere" din Bucov, instituţie subordonată administraţiei locale ploieştene, a solicitat acordul autorităţii tutelare pentru a putea să facă în regie proprie intervenţiile pentru dezinsecţie. Solicitarea, adresată Primăriei Ploieşti, vine în contextul binecunoscutului blocaj al serviciului de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie.

Reprezentanţii Parcului "Constantin Stere" spun că e nevoie să se înceapă cât mai rapid stropirile pentru combaterea insectelor şi amintesc, totodată, de incidentul tragic produs anul trecut, când un angajat a fost înţepat de o viespe şi, pe fondul unei alergii, a decedat.

Dacă vor primi încuviinţarea administraţiei locale, cei de la Parcul “Constantin Stere” vor mai avea nevoie, cel mai probabil, şi de o rectificare de buget, având în vedere că această activitate nu fusese anticipată şi nu au fost prinse fonduri în bugetul instituţiei pe 2018.

Pentru mai multe detalii despre blocajul dezinsecţiei şi deratizării, istoric, vinovaţi şi posibile soluţii, click AICI!

Back To Top