Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dobre1Agenția Națională  pentru Achiziții Publice (ANAP) și-a dat acordul pentru ca la Ploiești să se organizeze negociere directă pentru asigurarea serviciului de dezinsecţie/dezinfecţie/deratizare. Anunţul a fost făcut de primarul Adrian Dobre, în condițiile în care licitația pentru atribuirea acestui contract nu este încheiată, iar în municipiu ar fi trebuit deja să înceapă stropirile.

Adrian Dobre a anunțat că recomandarea ANAP a fost pentru negociere directe, "pentru a putea evita situaţia în care se află municipiul Ploieşti, în condiţiile în care nu avem un operator care să realizeze aceste operaţiuni (dezinsecţie/dezinfecţie/deratizare - n.r.). Toată documentaţia va fi transmisă către ANAP pentru un acord de principiu şi bineînţeles pentru a stabili dacă participă sau nu la monitorizarea acestei proceduri.  Recomandarea lor a fost ca procedura să se facă pe aproximativ două luni de zile, cu posibilitate de prelungire, dacă până atunci nu se soluţionează acea contestaţie (din cadrul contestației - n.r.)“, a declarat primarul Ploieștiului.

Întocmirea documentației și procedura în sine ar putea dura aproximativ trei săptămâni, a mai precizat acesta.

În paralel, licitația pentru atribuirea contractului amintit continuă. Comisia de analizare a ofertelor a finalizat reevaluarea, iar rezultatul a fost trimis la ANAP și va fi postat de ANAP. Asta nu înseamnă, însă, că este exclusă o nouă contestație, ceea ce ar întârzia și mai mult semnarea unui contract.

Acordul exprimat de ANAP rezolvă, însă, pe termen scurt, blocajul de la Ploiești, unde imposibilitatea asigurării dezinsecției, în condițiile instalării sezonului cald, devenise deja o problemă, reflectată în numărul mare de persoane mușcate de căpușe, dar și un pretext pentru atacuri politice, la nivelul șefilor din administrația locală.

Back To Top