Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sp CFR PloiestiMinisterul Transporturilor vrea să scape de Spitalul CF, aflat în apropierea Gării de Vest, și i-a propus municipalității ploieștene preluarea acestuia. Transferul nu este simplu, dar procedura tot ar permite implementarea mai rapidă a proiectului pe care Adrian Dobre și-a bazat campania electorală de la alegerile locale, cel privind înființarea, în municipiu, a unui spital nou care să cupleze Pediatria și Municipalul (Schuller).

Edilul a confirmat că la Primăria Ploiești a ajuns, săptămâna trecută, o solicitare din partea Ministerului Transporturilor, cu privire la un acord de principiu  pentru preluarea Spitalului CF. Ieri a fost transmis înapoi răspunsul municipalității. "Am transmis răspunsul către Ministerul Transporturilor prin care arătăm că în principiu suntem de acord. Va urma apoi o întreagă procedură, să vedem exact toate detaliile legate de un astfel de transfer. În urma acestui răspuns vom primi  toate celelalte detalii și, în urma unei analize, Consiliul Local va decide. Preluarea înseamnă preluarea infrastructurii,  a patrimoniului, clădire, teren, bineînțeles posibilitatea  de preluare a personalului. Aici va trebui să vedem exact care este nivelul contractului pe care spitalul în are cu Casa de Asigurări. Spitalul are până în 200 de paturi", a spus primarul Adrian Dobre.

În contextul propunerii înaintate de Ministerul Transporturilor, edilul a avansat varianta regândirii proiectului noului spital pe care l-a promis ploieștenilor, în campania electorală, și pentru care cel mai probabil amplasament era, până acum, un teren de pe str. Torcători. "Proiectul spitalului rămâne, se schimbă locația. Dacă există, și din punct de vedere financiar, și din punct de vedere al timpului, o soluție mai bună decât cea pe care am propus-o inițial, ne vom apleca asupra ei și vom analiza. Dacă este mai bună, mergem pe noua variantă.  Ambele spitale au excedent financiar, nu au deficit ceea ce înseamnă că din partea Primăriei noi depunem anumite eforturi, cum este acel centru de radioterapie. Este absolut normal să ne implicăm și financiar în vederea finalizării acestui proiect, dar, din puncte de vedere operațional, al actului medical, aceste două spitale se susțin. Din ce am înțeles și spitalul CF este în aceeași situație", a argumentat Dobre.

Back To Top